REZERVO MAKINA ME QIRA ON-LINE!

Te dhenat
Datat dhe Vendi

RENT A CAR - MAKINA ME QIRA në kategoritë: EKONOMIKE, PREMIUM, HIBRIDE, KABRIOLE, MINIVAN, LUKSOZE, 4x4, PICK-UP, SUV LUKSOZE, MINIBUS & AUTOBUS. Pafundësi zgjedhjeje.

QIRA AFATGJATË - ALBARENT bën për Ju planin më të mirë 1-2-3-4 vjeçar për Qira Afatgjatë Operacionale!

AGJENCIA TURISTIKE e ALBARENT jep zgjidhje për çdo plan apo dëshirë udhëtimi. Për Ju si INDIVID apo për GRUPE TURISTIKE, akomodim dhe transport. OFERTAT TURISTIKE!

BILETA - ALBARENT ofron bileta të transportit të pasagjerëve me linjat e përditshme me autobuza, aviona, tragete, për çdo destinacion.

QIRA ME SHOFER - ALBARENT është lider në tregun e qirasë me shofer.
ALBARENT ofron shërbimin VIP-LOUNGE me shofera të dedikuar, profesionistë për delegacione, VIP-a, evente, festa, ceremoni dhe pritje e përcjellje zyrtare.



ALBARENT - ZGJIDHJE ME MEND!

ALBARENT operon kryesisht me automjete të këtyre markave:

cars for saleauto for salevehicle for salecars for sale