GREEN LINE ALBANIA & ALBARENT e PORSCHE ALBANIA in Action!

ALBARENT & PORSCHE ALBANIA mbeshtesin projektin 17 ditor te Green Line Albania qe kurorezohet me "Ta Pastrojmë Bregdetin në Një Ditë - 23 Maj 2014” - Let’s Do It Albania! Let’s Go Green! - ku ALBARENT & PORSCHE ALBANIA ofrojne keto 4 automjete SKODA YETI NEW per 17 dite ne mbeshtetje te organizatoreve per sensibilizim kombetar.
Suksese stafit dhe vullnetareve te Green Line Albania!
Nese perpiqemi te gjithe neser ne do kemi mundesi te pushojme ne plazhe me te pastra! Nje nisme qe shkon pertej propagandes, nje nxitje per te gjithe per te qene me te kujdesshem me ambientin.

Sebashku me Porsche Albania zgjodhem qe modeli me i ri Skoda Yeti te shoqeroje keta te rinj. Nje model i ri per njerez te rinj dhe nje menyre e re te menduari. Sukese!

TA PASTROJME BREGDETIN 23 MAJ 2014
TA PASTROJME BREGDETIN 23 MAJ 2014
TA PASTROJME BREGDETIN 23 MAJ 2014
TA PASTROJME BREGDETIN 23 MAJ 2014
TA PASTROJME BREGDETIN 23 MAJ 2014
TA PASTROJME BREGDETIN 23 MAJ 2014