OFERTA: ISHULLI KERCULA - KROACI - 7 netë/8 ditë për 395 Euro personi!

“Pushimet qe keni ëndërruar” - Ofertë fantastike: KROACI, bregdeti dalmat (ofertë e hapur) vetëm për 395 euro personi!

ALL INCLUSIVE - FULL BOARD! Të gjitha të përfshira, fjetja, 3 vaktet, (transporti i negociueshëm). Detajet dhe Vendndodhja: Zona e bregdetit dalmat, perla e njohur per detin e mrekullueshem, klimen mesdhetare joshese, freskine dhe relievin shume familjar me kodra, pisha dhe gjire te vogla e private, larg zhurmes e larg turmave. Koha ka ndalur. Bregdet i ngjashem me jugun shqiptar, ujera me pasterti rekord, te gjitha zonat me flamurin BLUE SEA (standart pastertie).
Hoteli qe ju ofrojme quhet Bon Repos(Jasmin Cedar) 3*** - Ishulli Korcula
(foto bashkangjitur).

Ne çmim perfshihet: Akomodimi ne hotel dhe ushqimi 3 vakte ne dite per gjithe ditet e qendrimit.
Nuk perfshihet: Transport dhe sigurimi personal SHU.

Albarent Tours per transportin Ju propozon udhetim me minibusat tane turistik 20+1 vende me 40 Euro/personi (vajtja dhe kthimi pas 8 ditesh) ose me autobuzat tane turistik me 50 Euro/personi (vajtja dhe kthimi pas 8 ditesh). Albarent Tours mund te organizoje cdo lloj transporti qe do desheroni, per mbi 8 pasagjere por edhe Rent a Car per familje, per grupe nen 8 pasagjere ose disa makina me qira per çifte e grup te madh, ne varesi te deshirave Tuaja. (tragetet ose mjetet detare nga kontinenti ne ishull paguhen nga klienti)
Mjafton nje telefonate dhe ne Ju bejme planin me te mire te mundshem!
KONTAKTONI ALBARENT TOURS: E-mail: agencyalbarent@albarent.al - Cel: 0682042211

Bon Repos (Jasmin Cedar) 3*** - Ishulli Korcula - KROACI
Bon Repos (Jasmin Cedar) 3*** - Ishulli Korcula - KROACI
Bon Repos (Jasmin Cedar) 3*** - Ishulli Korcula - KROACI
Bon Repos (Jasmin Cedar) 3*** - Ishulli Korcula - KROACI
Bon Repos (Jasmin Cedar) 3*** - Ishulli Korcula - KROACI
Bon Repos (Jasmin Cedar) 3*** - Ishulli Korcula - KROACI