High Class Driven Rentals by ALBARENT at ROGNER HOTEL Tirana

ALBARENT sjell nje sherbim te ri me shofere te dedikuar dhe disa automjete PREMIUM, VAN si edhe VIP LOUNGE ekskluzivisht nga HOTEL ROGNER, per sherbime me shofer ne Tirane dhe per destinacione te ndryshme brenda e jashte vendit, 24 ore/7 dite (Free WI-FI Internet Onboard). High Class Driven Rentals by ALBARENT! (per kontakte: 0682042211)

High Class Driven Rentals by ALBARENT at ROGNER HOTEL Tirana
High Class Driven Rentals by ALBARENT at ROGNER HOTEL Tirana
High Class Driven Rentals by ALBARENT at ROGNER HOTEL Tirana
High Class Driven Rentals by ALBARENT at ROGNER HOTEL Tirana