Festat e Marsit - Maqedoni - 65 Euro/Personi! 2 netë Hotel 4* (mëngjesi+darka) + Transporti!

Festat e Marsit 2012 ne Maqedoni:
8-10 Mars 2012 - 65 Euro/Personi!
Dita e pare: Nisja ne mengjes me autobuzin super komod nga ALBARENT (fotot bashkangjitur). Mberritja ne Struge dhe akomodimi ne hotel. Shetitje rreth Struges dhe pazarit te saj. Darka  dhe akomodimi ne hotel.
Dita e dyte: Mengjesi ne hotel dhe nisja drejt qytetit te Ohrit ku do shijohet nje vizite panoramike e “qytetit ku koha ka ndalur”. Ketu do shijohet dhe nje dreke e shijshme. Pasdite e lire dhe me pas akomodimi ne hotel.
Dita e trete: Mengjesi ne hotel dhe me pas nisja drejt Tiranes, gjate rruges do kemi mundesi dhe per ndalesa te shkurtra.
Ne cmim perfshihet:
1-    Udhetimi me autobus komod, kategoria A e transportit turistik.
2-    Akomodimi ne hotel me 4*, per dy nete qendrimi.
3-    Mengjesi dhe darka per te dy netet e qendrimit.
Ne cmim nuk perfshihet
1-    Cdo gje qe nuk eshte e permendur me lart.
Shenim: Cmimi vlen per grupe mbi 35 persona!

KONTAKTONI ALBARENT TOURS:
E-mail: agencyalbarent@albarent.al - Cel: 0682042211

Festat e Marsit - Maqedoni - 65 Euro/Personi! 2 netë Hotel 4* (mëngjesi+darka) + Transporti!
Festat e Marsit - Maqedoni - 65 Euro/Personi! 2 netë Hotel 4* (mëngjesi+darka) + Transporti!
Festat e Marsit - Maqedoni - 65 Euro/Personi! 2 netë Hotel 4* (mëngjesi+darka) + Transporti!
Festat e Marsit - Maqedoni - 65 Euro/Personi! 2 netë Hotel 4* (mëngjesi+darka) + Transporti!
Festat e Marsit - Maqedoni - 65 Euro/Personi! 2 netë Hotel 4* (mëngjesi+darka) + Transporti!
Festat e Marsit - Maqedoni - 65 Euro/Personi! 2 netë Hotel 4* (mëngjesi+darka) + Transporti!