KRISHTLINDJE NE KOLASHIN - MAL I ZI - 24-26 DHJETOR 2012

Krishtlindje 2012 ne Kolashin, Mal i Zi - Hotel Bianca Resort and Spa 4 YJE ne datat 24-26 Dhjetor 2012 - Vetem 160 Euro/Personi ne dhome dyshe.

Ne cmim eshte i perfshire :

1. Akomodim per 2 nete ne hotel Bianca Resort and Spa 4*.

2. Mengjesi dhe darka, si dhe darka e Krishtlindjeve.

3. Mbremje me Muzike live ne date 24 Dhjetor 2012.

4. Parking i garantuar per klientet qe shkojne me automjete private.

Shenim: Per grupe mbi 15 persona ALBARENT ofron transportin te kategorise A me automjetet e Albarent Tours (kundrejt pageses ekstra prej 30 Euro/Personi).

per info e rezervime: 0682042211

e-mail: agencyalbarent@albarent.al

KRISHTLINDJE NE KOLASHIN - MAL I ZI - 24-26 DHJETOR 2012
KRISHTLINDJE NE KOLASHIN - MAL I ZI - 24-26 DHJETOR 2012
KRISHTLINDJE NE KOLASHIN - MAL I ZI - 24-26 DHJETOR 2012
KRISHTLINDJE NE KOLASHIN - MAL I ZI - 24-26 DHJETOR 2012