KRISHTLINDJET NE STRUGE ME ALBARENT - 24-26 DHJETOR 2012

Krishtlindjet ne Struge, Maqedoni 24-26 Dhjetor vetem per 77 Euro/Personi!

Dita 1. Nisja ne mengjes me autobus. Mberritja ne Struge dhe akomodimi ne hotel. Shetitje rreth Struges dhe pazarit te saj. Akomodimi dhe darka speciale e Krishtlindjeve ne hotel. Argetim me muzik live.

Dita 2. Mengjesi ne hotel dhe me pas dite e lire per te shijuar disa nga vendet me piktoreske te Struges, me pas kthimi ne hotel.

Dita e 3. Mengjesi ne hotel dhe me pas nisja drejt Tiranes, gjate rruges do kemi mundesi dhe per ndalesa te shkurtra.

Ne cmim perfshihet:
Udhetimi me autobus/minibus komod, kategoria A e transportit turistik.
Akomodimi ne hotel Drim 4*, per dy nete qendrimi.
Mengjesi dhe darka per te dy netet e qendrimit.
Darka gala e Krishlindjeve e shoqeruar me muzik live.

Ne cmim nuk perfshihet: Cdo gje qe nuk eshte e permendur me lart

Kontakte: 0682042211 - E-mail: agencyalbarent@albarent.al

KRISHTLINDJET NE STRUGE ME ALBARENT - 24-26 DHJETOR 2012
KRISHTLINDJET NE STRUGE ME ALBARENT - 24-26 DHJETOR 2012
KRISHTLINDJET NE STRUGE ME ALBARENT - 24-26 DHJETOR 2012
KRISHTLINDJET NE STRUGE ME ALBARENT - 24-26 DHJETOR 2012