NDERRIMI I VITEVE NE SELANIK E STAMBOLL - 29.12.2012 DERI 02.01.2013

NDERRIMI I VITEVE me ALBARENT ne Selanik e Stamboll vetem per 315 Euro/Personi!

Dita 1: Nisja nga Tirana në oren 7.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Selanik. Sistemimi dhe drakë në hotel.

Dita 2: Mengjesi në hotel. Paradite, Vizitë panoramike e Selanikut, vizitohen: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit. Vazhdon udhëtimi për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Stamboll. Sistemimi dhe darkë në hotel.

Dita 3: Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahce, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës, kalim në urat e varura të Bosforit për të kaluar në Kontinentin Aziatik, vizitë në pikën turistike të Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve). Mbasdite e lirë. Darka Speciale e Vitit të Ri. Muzikë, gjallëri, kostume, e fishekzjarre të ndryshme do të qëndrojne me ju gjatë gjithë kësaj nate.

Dita 4: Mëngjesi në Hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për tre orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Darka dhe akomodimi në hotel.

Dita 5. Mëngjesi në Hotel. Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë, nëpermjet Selanikut. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mberritja në Tiranë.

Me Shume Detaje - Në pagesën 315 Euro përfshihen:
Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus. Akomodimi në hotel me 3 yje superior në Stamboll dhe Selanik. Mëngjeset dhe darkat për të gjithë ditët e qëndrimit. Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit). Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit. Një lundrim me anije në Bosfor 2.5 – 3 orë për të parë Europën e dhe Azinë. Darka e vitit të Ri me zgjedhje opsionale ose ne Gar Muzik Holl ose (me 70 Euro shtesë), ne hotel Eresin.

Në pagesë nuk janë përfshirë: Hyrjet në muzeume dhe monumente, si edhe gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Kontakte: 0682042211 - E-mail: agencyalbarent@albarent.al

NDERRIMI I VITEVE NE SELANIK E STAMBOLL - 29.12.2012 DERI 02.01.2013
NDERRIMI I VITEVE NE SELANIK E STAMBOLL - 29.12.2012 DERI 02.01.2013
NDERRIMI I VITEVE NE SELANIK E STAMBOLL - 29.12.2012 DERI 02.01.2013
NDERRIMI I VITEVE NE SELANIK E STAMBOLL - 29.12.2012 DERI 02.01.2013