ALBARENT 4X4 WEEKEND TOURS ALL INCLUSIVE CAR+FUEL+HOTEL!

INVESTIMI ME I RI I ALBARENT ME MBESHTETJEN E POAL & RAIFFEISEN LEASING: 5 AUTOMJETE TE REJA VW AMAROK PICK-UP 2.0 TDI 4X4 (2013)! NGA GARAT MES DUNAVE E SHKREPAVE I GJENI ME QIRA VETEM TEK ALBARENT!

PER T'I INAUGURUAR KETO AUTOMJETE ALBARENT ORGANIZOI: VW AMAROK 4X4 RAZMA TOUR ME DISA VW AMAROK NEW, PER 2 DITE - DITEN E SHTUNE NE MENGJES NISJA - KTHIMI TE DJELEN PASDITE - ME PJESEMARRJEN E 20 TE APASIONUARVE PER NJE TEST-DRIVE DIMEROR ME VW AMAROK DHE NJE WEEKEND DIMRI PRANE ZJARRIT TE OXHAKUT NE RAZEM! UDHETIMI PERFSHIU PATOKUN, SHENGJININ, FISHTEN, SHKODREN KU DUHET THEKSUAR DREKA E KTHIMIT TEK MRIZI I ZANAVE! ALBARENT OFROI NE NJE PAKETE TE ARSYESHME (75-85 EURO/PERSONI) AUTOMJETET PER 2 DITE, KARBURANTIN, HOTELIN ME MENGJES E DARKE, SI EDHE MATERIALET E DEDIKUARA PER PJESMARRESIT. TE GJITHE PJESEMARRESIT I NGISNIN AMAROKET VETE. KOMBINIMI I NJE ATMOSFERE SOCIALE DHE EKSPERIENCAVE REALE ME AUTOMJETET NE NJE UDHETIM QE PERFSHINTE CDO LLOJ TERRENI E MOTI I SURPRIZOI DHE BESOJME I KENAQI PJESEMARRESIT. ALBARENT FALENDERON ATA QE BESUAN DHE QE MORREN PJESE NE KETE TOUR! KJO IDE DO APLIKOHET NGA ALBARENT PER DESTINACIONE TE NDRYSHME BRENDA DHE JASHTE VENDIT.

ALBARENT 4X4 WEEKEND TOURS ALL INCLUSIVE CAR+FUEL+HOTEL!
ALBARENT 4X4 WEEKEND TOURS ALL INCLUSIVE CAR+FUEL+HOTEL!
ALBARENT 4X4 WEEKEND TOURS ALL INCLUSIVE CAR+FUEL+HOTEL!
ALBARENT 4X4 WEEKEND TOURS ALL INCLUSIVE CAR+FUEL+HOTEL!
ALBARENT 4X4 WEEKEND TOURS ALL INCLUSIVE CAR+FUEL+HOTEL!
ALBARENT 4X4 WEEKEND TOURS ALL INCLUSIVE CAR+FUEL+HOTEL!
ALBARENT 4X4 WEEKEND TOURS ALL INCLUSIVE CAR+FUEL+HOTEL!
ALBARENT 4X4 WEEKEND TOURS ALL INCLUSIVE CAR+FUEL+HOTEL!
ALBARENT 4X4 WEEKEND TOURS ALL INCLUSIVE CAR+FUEL+HOTEL!
ALBARENT 4X4 WEEKEND TOURS ALL INCLUSIVE CAR+FUEL+HOTEL!
ALBARENT 4X4 WEEKEND TOURS ALL INCLUSIVE CAR+FUEL+HOTEL!
ALBARENT 4X4 WEEKEND TOURS ALL INCLUSIVE CAR+FUEL+HOTEL!