ALBARENT TOURS pasuron floten turistike me MAN Dexon Maxi 3 S (model 2010) 39+1+1 vende, klima para e mbrapa mbi cdo sedilje, tv-dvd-mikrofon-foni mbi cdo sedilje, ndricim Led mbi cdo sedilje, xhama fotokromatik dysh e kunder zhurmes, sedilje me rregullim kurrizi e rrypa sigurimi e hapje anesore, sisteme te fundit ABS, amortizim me ajer e ulje ngritje, sistem ngrohje ekstra, motor MAN Euro4, Navigacion dhe kamera mbrapa, frigorifer, drita Led kabina, dera

Autobuzi Turistik MAN LION'S COACH R07, 49+1+1 vende, Euro 4 (mundeson hyrjen në të gjitha qendrat e kryeqyteteve evropiane ku nuk lejohen më autobuzat Euro 3!). Me këtë investim ALBARENT bëhet pjesë e elitës së kompanive të transportit turistik që ofrojnë autobuza Euro 4. Ky autobuz shumë komod dhe shumë i paisur hap dyert në shërbimin Tuaj!

Tjeter investim i ALBARENT shpk - MINIBUS LUKSOZ me 20+1 vende, klima automatike e perforcuar ne gjithe kabinen, me dalje mbi secilen sedilje, ndricim mbi secilen sedilje LED dhe sallon si dhe buton sinjalizimi te shoferit nga sedilja, audio mbi secilen sedilje me komandim personal.

REZERVO MINIBUS nga 12+1 deri 20+1 vende ose AUTOBUS nga 45+1 deri 54+1 vende

Te dhenat
Data dhe vendi
Te dhenat e udhetimit