Tjeter investim i ALBARENT sh.p.k. per transportin turistik, grupe te organizuara turistike si edhe te gjitha levizjet e pasagjereve brenda dhe jashte vendit. VW CRAFTERBUS 2014!

Tjetër investim i Albarent sh.p.k. për Shërbimet VIP. Sjellim për ju VW T5 CARAVELLE, (modeli i vitit 2011) maksimumin e modelit prestigjioz gjerman për Kategorinë tonë VIP-LOUNGE. ALBARENT pasuron Flotën e Minibusave me këtë fjalë të fundit të perandorisë VOLKSWAGEN.

Premtuam? E sollëm! Tjetër investim i ALBARENT sh.p.k. Kësaj here zgjodhëm Partnerin zyrtar të FIFA-s, një nga kompanitë më ambicioze sot në botë për prodhimin e automjeteve. HYUNDAI krijoi MINIBUSIN e ri H-1 dhe ALBARENT nuk hezitoi ta bëjë pjesë të Flotës për kategorinë tonë MINIBUS 8&11+1 vende.

REZERVO MINIBUS nga 12+1 deri 20+1 vende ose AUTOBUS nga 45+1 deri 54+1 vende

Te dhenat
Data dhe vendi
Te dhenat e udhetimit