Tjetër investim i Albarent sh.p.k.! Sjellim për ju VW T5 Transporter DSG (Automatike, modeli i vitit 2011), zgjidhja optimale për udhëtimet e grupeve 7 dhe 8+1 në Kategorinë tonë Minivan e Mikrobuz. ALBARENT pasuron Flotën e Mikrobuzave me këtë fjalë të fundit të VOLKSWAGEN.

REZERVO MINIBUS nga 12+1 deri 20+1 vende ose AUTOBUS nga 45+1 deri 54+1 vende

Te dhenat
Data dhe vendi
Te dhenat e udhetimit