AUTOBUZI TURISTIK MAN DEXON S3 MAXI 39+1+1 Euro4

ALBARENT TOURS pasuron floten turistike me MAN Dexon Maxi 3 S (model 2010) 39+1+1 vende, klima para e mbrapa mbi cdo sedilje, tv-dvd-mikrofon-foni mbi cdo sedilje, ndricim Led mbi cdo sedilje, xhama fotokromatik dysh e kunder zhurmes, sedilje me rregullim kurrizi e rrypa sigurimi e hapje anesore, sisteme te fundit ABS, amortizim me ajer e ulje ngritje, sistem ngrohje ekstra, motor MAN Euro4, Navigacion dhe kamera mbrapa, frigorifer, drita Led kabina, dera automatike, dalje emergjence, baxha emergjence, perde kunder diellit, pilot automatik, sedilja e shoferit me ajer e vetrregullim lartesie dinamike, frena elektrike e sistem frenimi dytesor ne rast emergjence, etj, WI-FI Internet FREE On-Board!
Per prenotime udhetimesh info@albarent.al - 0682042211

AUTOBUZI TURISTIK MAN DEXON S3 MAXI 39+1+1 Euro4
AUTOBUZI TURISTIK MAN DEXON S3 MAXI 39+1+1 Euro4
AUTOBUZI TURISTIK MAN DEXON S3 MAXI 39+1+1 Euro4
AUTOBUZI TURISTIK MAN DEXON S3 MAXI 39+1+1 Euro4
AUTOBUZI TURISTIK MAN DEXON S3 MAXI 39+1+1 Euro4
AUTOBUZI TURISTIK MAN DEXON S3 MAXI 39+1+1 Euro4
AUTOBUZI TURISTIK MAN DEXON S3 MAXI 39+1+1 Euro4
AUTOBUZI TURISTIK MAN DEXON S3 MAXI 39+1+1 Euro4
AUTOBUZI TURISTIK MAN DEXON S3 MAXI 39+1+1 Euro4
AUTOBUZI TURISTIK MAN DEXON S3 MAXI 39+1+1 Euro4

REZERVO MINIBUS nga 12+1 deri 20+1 vende ose AUTOBUS nga 45+1 deri 54+1 vende

Te dhenat
Data dhe vendi
Te dhenat e udhetimit