HYUNDAI H-1, 8 & 11+1 vende KATEGORIA MINIVAN & MINIBUS e ALBARENT

Premtuam? E sollëm! Tjetër investim i ALBARENT sh.p.k. Kësaj here zgjodhëm Partnerin zyrtar të FIFA-s, një nga kompanitë më ambicioze sot në botë për prodhimin e automjeteve. HYUNDAI krijoi MINIBUSIN e ri H-1 dhe ALBARENT nuk hezitoi ta bëjë pjesë të Flotës për kategorinë tonë MINIBUS 8&11+1 vende. H-1 ka Klima para e mbrapa, me komandim edhe mbrapa, 9 sediljet (3 rreshtat e pare) me levizje te shpines, ndriçim i kabines me drita LED me 4 atmosfera (ngjyra), sediljet modulohen për 8 dhe 11 + 1 vende, rreshti i fundit lëviz horizontalisht për lehtësim ngarkim bagazhesh por edhe hiqet në rast nevoje (shih fotot për mënyrat e vendosjes), 2 dyer shina anësore, cd-mp3, ABS e 6 airbag-e, motori 2.5 CRDI common rail, perfekt për udhëtime grupi, familje, komod dhe ekonomik.

Ne versionin 8+1 vende ky automjet mund te drejtohet nga shofere me patente normale autoveture, pra jepet normal me Qira pa shofer. Ne versionin 11+1 vende nevoitet patente autobuzi.

HYUNDAI H-1, 8 & 11+1 vende KATEGORIA MINIVAN & MINIBUS e ALBARENT
HYUNDAI H-1, 8 & 11+1 vende KATEGORIA MINIVAN & MINIBUS e ALBARENT
HYUNDAI H-1, 8 & 11+1 vende KATEGORIA MINIVAN & MINIBUS e ALBARENT
HYUNDAI H-1, 8 & 11+1 vende KATEGORIA MINIVAN & MINIBUS e ALBARENT
HYUNDAI H-1, 8 & 11+1 vende KATEGORIA MINIVAN & MINIBUS e ALBARENT
HYUNDAI H-1, 8 & 11+1 vende KATEGORIA MINIVAN & MINIBUS e ALBARENT

REZERVO MINIBUS nga 12+1 deri 20+1 vende ose AUTOBUS nga 45+1 deri 54+1 vende

Te dhenat
Data dhe vendi
Te dhenat e udhetimit