VW CARAVELLE 2.0 CRTDI (140 KF) 7+1 VIP-LOUNGE (2011)

Tjetër investim i Albarent sh.p.k. për Shërbimet VIP. Sjellim për ju VW T5 CARAVELLE, (modeli i vitit 2011) maksimumin e modelit prestigjioz gjerman për Kategorinë tonë VIP-LOUNGE. ALBARENT pasuron Flotën e Minibusave me këtë fjalë të fundit të perandorisë VOLKSWAGEN. Opcionet: Motori 2.0 versioni i fundit Comon Rail TDI me 140 Kuaj Fuqi, silencioz dhe ekonomik, kabina e versionit VIP me tavan me veshje dhe dalje klima mbi cdo rresht si edhe komanda e ndriçim leximi, xhama të errët mbrapa, perde per xhamat e pasëm, 2 dyer mbrapa për komoditet në ngarkim bagazhesh, fshirëse xhami mbrapa për secilën derë, sensor parkimi para e mbrapa me shfaqje në ekran dhe sinjal akustik, freksion hidraulik, çelës me pult, alarm, radio-cd-mp3, klimatronik me 2 zona para e mbrapa e përforcuar, sediljet para e mbrapa me krahëza komoditeti, rreshtat mbrapa të sediljeve të heqshme, boja metalike, timon elektro-hidraulik, 2 airbag-e, dera anësore me shinë, xhama elektrike para, gomë rezervë, pasqyra me rregullim elektrik dhe palosje elektrike, sensor dritash, parapeta pas rrotave, kabina e veshur 100%, dysheme anti-zhurmë, pilot automatik, etj.

VW CARAVELLE 2.0 CRTDI (140 KF) 7+1 VIP-LOUNGE (2011)
VW CARAVELLE 2.0 CRTDI (140 KF) 7+1 VIP-LOUNGE (2011)
VW CARAVELLE 2.0 CRTDI (140 KF) 7+1 VIP-LOUNGE (2011)
VW CARAVELLE 2.0 CRTDI (140 KF) 7+1 VIP-LOUNGE (2011)
VW CARAVELLE 2.0 CRTDI (140 KF) 7+1 VIP-LOUNGE (2011)
VW CARAVELLE 2.0 CRTDI (140 KF) 7+1 VIP-LOUNGE (2011)
VW CARAVELLE 2.0 CRTDI (140 KF) 7+1 VIP-LOUNGE (2011)
VW CARAVELLE 2.0 CRTDI (140 KF) 7+1 VIP-LOUNGE (2011)
VW CARAVELLE 2.0 CRTDI (140 KF) 7+1 VIP-LOUNGE (2011)
VW CARAVELLE 2.0 CRTDI (140 KF) 7+1 VIP-LOUNGE (2011)

REZERVO MINIBUS nga 12+1 deri 20+1 vende ose AUTOBUS nga 45+1 deri 54+1 vende

Te dhenat
Data dhe vendi
Te dhenat e udhetimit