VW CRAFTERBUS 20+1 VENDE TOURIST CLASS A

Tjeter investim i ALBARENT shpk - MINIBUS LUKSOZ me 20+1 vende, klima automatike e perforcuar ne gjithe kabinen, me dalje mbi secilen sedilje, ndricim mbi secilen sedilje LED dhe sallon si dhe buton sinjalizimi te shoferit nga sedilja, audio mbi secilen sedilje me komandim personal. Albarent e ka paisur kete MINIBUS me sedilje premium turistike me levizje shpine dhe rryp sigurimi me 3 pika kapje si edhe levizje zgjerimi ne sediljet dyshe si edhe me krah te komandueshem, vend bagazhi ekstra ne pjesen e pasme, mikrofon, radio-cd-dvd-mp3-usb dhe fonia para e mbrapa, TV LCD 19'' ne tavan, FREE WI-FI INTERNET ONBOARD, dera e hyrjes me shkalle elektrike dhe me komandim hapje-mbyllje me buton dhe pult, dera tjeter e pasagjerit para funksionale, kalorifer gjithe kabina me komandim, baxha dalje emergjence mbi tavanin e automjetit, permasa XXXL e kabines dhe lartesise se automjetit, xhama me vakum dhe te dyfishte anesore si edhe kromatik per mbrojtjen ndaj drites dhe nxehtesise/te ftohtit, 2 airbag perpara, sistemet e fundit te sigurise ABS-EPS-EBC-ETC, goma dyshe ne aksin e pasem, dyer emergjence mbrapa, rafte bagazhesh stil avion mbi sediljet e pasagjereve per me shume komoditet, perde mbrojtese kundra diellit per gjithe kabinen, takograf per kontrollin e shpejtesise me 2 karta per 2 shofera, frigorifer per pijet e ndryshme, gome rezerve, motor nafte 165 kuaj fuqi (110 KW) TDI (te treja te kuqe), modeli i vitit 2010, Volkswagen CRAFTER BUS. Ka edhe bagazhiere te jashtme ekstra (shih fotot) Ky MINIBUS, pjese e Flotes se ALBARENT ne Kategorine MINIBUS & AUTOBUS, drejtohet nga shofere me pervoje, profesioniste, sipas kerkeses edhe anglisht/italisht apo greqisht foles, mund te kryeje çdo sherbim transporti brenda dhe jashte vendit, ne linje apo per turizem, dhe posedon cdo dokumentacion te nevojshem per qarkullim kombetar dhe nderkombetar. Ky automjet eshte me garanci nga prodhuesi dhe mbulohet me KASKO brenda dhe jashte vendit per cdo rast fatkeqesie apo aksidenti. Automjeti posedon karte anetaresimi special ne rrjetet europiane te automobilizmit per asistence rrugore te specializuar ne raste avarish. Automjeti eshte i siguruar edhe ne brendi si kabine me siguracion per te gjitha sediljet e pasagjereve si nje investim shtese nga ALBARENT per sigurine nga aksidentet per pasagjeret tane. Ky eshte investimi me i ri i ALBARENT sh.p.k. per transportin dhe turizmin si dy prioritete te misionit te ALBARENT ne nje situate te re te levizjes pa viza ne rajon dhe ne kushtet e nje rritje te vazhdueshme te turizmit brenda vendit. ALBARENT i pergjigjet me standardet me te larta kerkesave te kohes. Ju mirepresim per cdo pyetje, kerkese per oferte, informacion apo keshille ne lidhje me transportin dhe turizmin me MINIBUS-at e ALBARENT! KONTAKT: E-mail: agencyalbarent@albarent.al - Cel: 0682042211

VW CRAFTERBUS 20+1 VENDE TOURIST CLASS A
VW CRAFTERBUS 20+1 VENDE TOURIST CLASS A
VW CRAFTERBUS 20+1 VENDE TOURIST CLASS A
VW CRAFTERBUS 20+1 VENDE TOURIST CLASS A
VW CRAFTERBUS 20+1 VENDE TOURIST CLASS A
VW CRAFTERBUS 20+1 VENDE TOURIST CLASS A
VW CRAFTERBUS 20+1 VENDE TOURIST CLASS A
VW CRAFTERBUS 20+1 VENDE TOURIST CLASS A
VW CRAFTERBUS 20+1 VENDE TOURIST CLASS A
VW CRAFTERBUS 20+1 VENDE TOURIST CLASS A

REZERVO MINIBUS nga 12+1 deri 20+1 vende ose AUTOBUS nga 45+1 deri 54+1 vende

Te dhenat
Data dhe vendi
Te dhenat e udhetimit