VW CRAFTERBUS 20+1 Vende TOURIST CLASS AA

Tjeter investim i ALBARENT sh.p.k. per transportin turistik, grupe te organizuara turistike si edhe te gjitha levizjet e pasagjereve brenda dhe jashte vendit. VW CRAFTERBUS 2014! Me 20+1 vende, klima para origjinale dhe mbrapa me dalje mbi secilen sedilje, ndricim mbi secilen sedilje dhe sallon si dhe buton sinjalizimi te shoferit nga sedilja, sedilje premium turistike me levizje shpine dhe rryp sigurimi me 3 pika kapje me lekure e me krah te komandueshem, bagazhier ekstra e jashtme, mikrofon, radio-cd-dvd-mp3-usb me ekran te madh touchscreen dhe amplifikator, sistem i integruar navigacioni Europa, sistem fonie e perforcuar para e mbrapa, TV LCD 19'' e integruar ne tavan dhe me telekomandim, FREE WI-FI INTERNET ONBOARD, sedilja e shoferit me ajer dhe krahe mbeshtetes, dera e hyrjes me shkalle te ndricuara me led dhe me komandim hapje-mbyllje me buton dhe pult dhe ngrohje xhami, kalorifer/sobe gjithe kabina me komandim, baxha dalje emergjence mbi tavanin e automjetit, permasa XXXL e kabines dhe lartesise se automjetit, frogorifer per pijet e magazinim te freskuar, xhama me vakum dhe te dyfishte anesore si edhe kromatik per mbrojtjen ndaj drites dhe nxehtesise/te ftohtit, 2 airbag perpara, sistemet e fundit te sigurise ABS-EPS-EBC-ETC, goma dyshe ne aksin e pasem, dyer emergjence mbrapa, rafte bagazhesh stil avion mbi sediljet e pasagjereve me mbyllje me kapak e ndricim te brendshem me led per me shume komoditet, perde mbrojtese kundra diellit per gjithe kabinen, takograf per kontrollin e shpejtesise me 2 karta per 2 shofera, gome rezerve, kamera mbrapa per manovrim te sigurte, ganxhe terheqjeje ne raste nevojash per rimorkio, motor nafte 185 kuaj fuqi, modeli i vitit 2014, drita mjegulle te integruara, parakolpet para e mbrapa e anesore te lyera me bojen e makines, maskarino e paisur me dekor te kromuar, tasa te kromuar, parapeta, thyerese xhami brenda per siguri ne rast aksidentesh, VW CRAFTERBUS NEW! Automjet adapt edhe per rruge te veshtira rurale, malore dhe me lartesi te madhe nga toka para e mbrapa qe kabina te mos takoje ne rruge dhe terren te thyer. Ky MINIBUS, pjese e Flotes se ALBARENT ne Kategorine MINIBUS & AUTOBUS, drejtohet nga shofere me pervoje, profesioniste, sipas kerkeses edhe anglisht/italisht apo greqisht foles, mund te kryeje çdo sherbim transporti brenda dhe jashte vendit, ne linje apo per turizem, dhe posedon cdo dokumentacion te nevojshem per qarkullim kombetar dhe nderkombetar. Ky automjet eshte me garanci nga prodhuesi dhe mbulohet me KASKO brenda dhe jashte vendit per cdo rast fatkeqesie apo aksidenti. Automjeti posedon karte anetaresimi special ne rrjetet europiane te automobilizmit per asistence rrugore te specializuar ne raste avarish. Automjeti eshte i siguruar edhe ne brendi si kabine me siguracion per te gjitha sediljet e pasagjereve si nje investim shtese nga ALBARENT per sigurine nga aksidentet per pasagjeret tane. Ky eshte investimi me i ri i ALBARENT sh.p.k. per transportin dhe turizmin si dy prioritete te misionit te ALBARENT ne nje situate te re te levizjes pa viza ne rajon dhe ne kushtet e nje rritje te vazhdueshme te turizmit brenda vendit. ALBARENT i pergjigjet me standardet me te larta kerkesave te kohes. Ju mirepresim per cdo pyetje, kerkese per oferte, informacion apo keshille ne lidhje me transportin dhe turizmin me MINIBUS-at e ALBARENT! KONTAKT: E-mail: agencyalbarent@albarent.al - Cel: 0682042211

VW CRAFTERBUS 20+1 Vende TOURIST CLASS AA
VW CRAFTERBUS 20+1 Vende TOURIST CLASS AA
VW CRAFTERBUS 20+1 Vende TOURIST CLASS AA
VW CRAFTERBUS 20+1 Vende TOURIST CLASS AA
VW CRAFTERBUS 20+1 Vende TOURIST CLASS AA
VW CRAFTERBUS 20+1 Vende TOURIST CLASS AA
VW CRAFTERBUS 20+1 Vende TOURIST CLASS AA
VW CRAFTERBUS 20+1 Vende TOURIST CLASS AA
VW CRAFTERBUS 20+1 Vende TOURIST CLASS AA
VW CRAFTERBUS 20+1 Vende TOURIST CLASS AA

REZERVO MINIBUS nga 12+1 deri 20+1 vende ose AUTOBUS nga 45+1 deri 54+1 vende

Te dhenat
Data dhe vendi
Te dhenat e udhetimit