VW T5 TRANSPORTER 2.0 CRTDI (140 KF) DSG (Aut), 7&8+1 (2011)

Tjetër investim i Albarent sh.p.k.! Sjellim për ju VW T5 Transporter DSG (Automatike, modeli i vitit 2011), zgjidhja optimale për udhëtimet e grupeve 7 dhe 8+1 në Kategorinë tonë Minivan e Mikrobuz. ALBARENT pasuron Flotën e Mikrobuzave me këtë fjalë të fundit të VOLKSWAGEN. Opcionet: Motori 2.0 versioni i fundit Comon Rail TDI me 140 Kuaj Fuqi, silencioz dhe shumë ekonomik, kabina me komanda ndriçimi, xhama të errët mbrapa, dera unike mbrapa për komoditet në ngarkim bagazhesh, hapësirë e bollshme mbrapa për bagazhet, fshirëse xhami mbrapa, kamio automatike DSG dhe Tiptronik -/+, çelës me pult, alarm, radio-cd-mp3, klimatronik me 2 zona para e përforcuar, sediljet para e mbrapa me krahëza komoditeti, rreshtat mbrapa të sediljeve të heqshme, parakolp e prapakolp të lyera me bojën e makinës, timon elektro-hidraulik, 2 airbag-e, dera anësore me shinë, xhama elektrike para, gomë rezervë, pasqyra me rregullim elektrik dhe ngrohje, sensor dritash, dysheme anti-zhurmë, pilot automatik, drita mjegulle para, etj.

VW T5 TRANSPORTER 2.0 CRTDI (140 KF) DSG (Aut), 7&8+1 (2011)
VW T5 TRANSPORTER 2.0 CRTDI (140 KF) DSG (Aut), 7&8+1 (2011)
VW T5 TRANSPORTER 2.0 CRTDI (140 KF) DSG (Aut), 7&8+1 (2011)
VW T5 TRANSPORTER 2.0 CRTDI (140 KF) DSG (Aut), 7&8+1 (2011)
VW T5 TRANSPORTER 2.0 CRTDI (140 KF) DSG (Aut), 7&8+1 (2011)
VW T5 TRANSPORTER 2.0 CRTDI (140 KF) DSG (Aut), 7&8+1 (2011)
VW T5 TRANSPORTER 2.0 CRTDI (140 KF) DSG (Aut), 7&8+1 (2011)
VW T5 TRANSPORTER 2.0 CRTDI (140 KF) DSG (Aut), 7&8+1 (2011)
VW T5 TRANSPORTER 2.0 CRTDI (140 KF) DSG (Aut), 7&8+1 (2011)
VW T5 TRANSPORTER 2.0 CRTDI (140 KF) DSG (Aut), 7&8+1 (2011)

REZERVO MINIBUS nga 12+1 deri 20+1 vende ose AUTOBUS nga 45+1 deri 54+1 vende

Te dhenat
Data dhe vendi
Te dhenat e udhetimit