SKI & ARGETIM - MAVROVA 2012 - Hoteli 4* (mëngjesi e darka) + Transporti 95 Euro/Personi!

SHEN VALENTINI 2012 - MAVROVA - OFERTA SPECIALE nga ALBARENT. Dita e parë: Nisja nga Tirana. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare, vazhdimi i udhëtimit. Një pushim rrugës sipas dëshires. Dreka e lirë. Vazhdimi i udhëtimit për në Mavrove. Mbërritja në Mavrove. Akomodimi në hotel Alpina **** (me kater yje). Darka në Hotel. Dita e dytë: Mëngjesi në Hotel. Dita e lirë. Ski - Argetim - Shetitje. Në mbrëmje Darka e perfshire! Dita e tretë: Mëngjesi ne Hotel. Shëtitje - Ski - Argetim në Mavrovo SKI CENTER - më pas dreka e lirë dhe nisja rreth orës 15 për kthimin në Tiranë. Çmimi për person 95 Euro!
Në cmim përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobuzin e ALBARENT, kategoria A: Tiranë – Mavrovë - kthim.
2. Akomodimi në hotelin me kater yje Alpina (****) Mavrovë për 2 netë qëndrimi.
3. Mëngjeset dhe darkat për të gjitha ditët e qendrimit - E përfshirë edhe Darka eventuale e Shen Valentinit nese perkon weekend-i i kesaj feste.

6. Taksa e Turistit / Siguracioni personal SHU.

Në cmim nuk përfshihen: 1. Drekat dhe gjithcka që nuk është përmendur në këtë program. Kjo oferte vlen per grup mbi 35 veta!

Per rezervime kontaktoni ALBARENT TOURS: E-mail: agencyalbarent@albarent.al - Cel: 0682042211

SKI & ARGETIM - MAVROVA 2012 - Hoteli 4* (mëngjesi e darka) + Transporti 95 Euro/Personi!
SKI & ARGETIM - MAVROVA 2012 - Hoteli 4* (mëngjesi e darka) + Transporti 95 Euro/Personi!
SKI & ARGETIM - MAVROVA 2012 - Hoteli 4* (mëngjesi e darka) + Transporti 95 Euro/Personi!
SKI & ARGETIM - MAVROVA 2012 - Hoteli 4* (mëngjesi e darka) + Transporti 95 Euro/Personi!
SKI & ARGETIM - MAVROVA 2012 - Hoteli 4* (mëngjesi e darka) + Transporti 95 Euro/Personi!