SKI E ARGETIM NE BROD - PRIZREN - CDO WEEKEND 2014: 30 EURO PERSONI/NATA HB!

SKI DHE ARGETIM NE BROD, PRIZREN PER VETEM 30 EURO PERSONI/NATA HB!
Organizuar nga ALBARENT TOURS per cdo fundjave gjate vitit 2014.
Ne cmim perfshihet:
1-Akomodimi ne Resortin “ARXHENA” me 4*
2-Mengjesi dhe darka.
3-Ushqime tradicionale VETEM BIO.
4-Sauna, palester, banjo turke FALAS.
5-Interenet FALAS ne cdo cep te hotelit.
6-Pista e skive ngjitur me hotelin FALAS.
7-Pajisjet per ski FALAS.

Shenim: Per grupet mbi 15 persona transporti me Minibus nga ALBARENT TOURS per plus 20 Euro/personi.

Shenim: Per ata qe duan te shkojne me automjet me qira ALBARENT ofron cmime speciale!

Per rezervime duhet kontaktuar stafi i ALBARENT paraprakisht. 0682042211 ose 042267660 ose 042240703 ose info@albarent.al

SKI E ARGETIM NE BROD - PRIZREN - CDO WEEKEND 2014: 30 EURO PERSONI/NATA HB!
SKI E ARGETIM NE BROD - PRIZREN - CDO WEEKEND 2014: 30 EURO PERSONI/NATA HB!
SKI E ARGETIM NE BROD - PRIZREN - CDO WEEKEND 2014: 30 EURO PERSONI/NATA HB!
SKI E ARGETIM NE BROD - PRIZREN - CDO WEEKEND 2014: 30 EURO PERSONI/NATA HB!
SKI E ARGETIM NE BROD - PRIZREN - CDO WEEKEND 2014: 30 EURO PERSONI/NATA HB!