VITI I RI NE MAVROVO - MAQEDONI - 30 DHJETOR 2012 DERI 02 JANAR 2013

Nderrimi i viteve ne mavrove - Maqedoni - nga data 30 Dhjetor 2012 deri ne 02 Janar 2013 - Disa oferta speciale nga ALBARENT:

* Hotel Makpetrol 3* - 3 netë - 149 Euro për person në dhomë dyshe. Në pagesë përfshihen: 1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi. 2. Mëngjezet dhe darkat për të gjitha netët e qëndrimit. 3. Darka speciale e Vitit të Ri (me pije të përfshira).

* Hotel Sport 4* 3 netë - 290 Euro për person në dhomë dyshe. Në pagesë përfshihen: 1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi. 2. Mëngjezet dhe darkat për të gjitha netët e qëndrimit. 3. Darka speciale e Vitit të Ri (me pije të përfshira). 4. Përdorimi falas i pishinës së brendshme, sauna, xhakuzi dhe fitness.

* Hotel Lodge 4* 3 netë - 305 Euro për person në dhomë dyshe. Në pagesë përfshihen: 1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi. 2. Mëngjezet për të gjitha netët e qëndrimit. 3. Darka speciale e Vitit të Ri (me pije të përfshira). 4. Përdorimi falas i pishinës së brendshme, sauna, xhakuzi dhe fitnes.

* Hotel Bistra 4* 3 netë - 320 Euro për person në dhomë dyshe. Në pagesë përfshihen: 1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi. 2. Mëngjezet për të gjitha netët e qëndrimit. 3. Darka speciale e Vitit të Ri (me pije të përfshira). 4. Përdorimi palas i pishinës së brendshme, sauna, xhakuzi dhe fitness.

Me Shume Detaje: Në pagesë nuk janë përfshirë: 1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program. 2. Udhëtimi është individual.

Kujdes, fëmijët deri në 7 vjeç nuk u ofrohet krevat. Nëse duan të kenë krevat, duhet të llogariten si fëmijë mbi 7 vjeç.

Shenim: Mbi 10-15 persona Albarent ofron transportin me automjetet e Albarent Tours (35 Euro/Personi).

Kontakte: 0682042211 - E-mail: agencyalbarent@albarent.al

VITI I RI NE MAVROVO - MAQEDONI - 30 DHJETOR 2012 DERI 02 JANAR 2013
VITI I RI NE MAVROVO - MAQEDONI - 30 DHJETOR 2012 DERI 02 JANAR 2013
VITI I RI NE MAVROVO - MAQEDONI - 30 DHJETOR 2012 DERI 02 JANAR 2013
VITI I RI NE MAVROVO - MAQEDONI - 30 DHJETOR 2012 DERI 02 JANAR 2013
VITI I RI NE MAVROVO - MAQEDONI - 30 DHJETOR 2012 DERI 02 JANAR 2013
VITI I RI NE MAVROVO - MAQEDONI - 30 DHJETOR 2012 DERI 02 JANAR 2013