ZYRA TURISTIKE DHE SHËRBIMET E TJERA QË OFRON ALBARENT

Tjetër investim i ALBARENT sh.p.k. për kompletimin e shportës së shërbimeve tona! Nga janari 2011 çelëm Agjencinë tonë të re ALBARENT TOURS, në Rr. Ismail Qemali, P. 34, H.1 (në ish-bllok), ku ofrojmë këto shërbime:
- BILETA për
të gjitha Linjat Ajrore!
- BILETA për të gjitha Linjat Detare!
- Siguracione Shëndetësore Personale për Udhëtarët - SH.U.!
- Siguracione TPL, KASKO, Kartona Jeshil për Automjetet!
- Shërbime 24 orë NON-STOP me TAKSI me automjetet e Flotës TAKSI të ALBARENT!

- FREE WI-FI INTERNET ABOARD - Internet falas wireless pa limit numri paisjesh brenda automjeteve e brenda vendit me ALBARENT!

- Operator Turistik, organizim Paketash Turistike, Akomodim me Hotel e ushqim si edhe çdo ofertë Udhëtimi Turistik brenda e jashtë vendit me Minibusa dhe Autobusa.

AGJENCIA TURISTIKE ALBARENT & ALBARENT TOURS:
Rr. ISMAIL QEMALI, P. 34, H. 1, 1001 Tirana, ALBANIA, Tel: 00355-4-2240703 - Tel & Fax: 00355-4-2267660 / Mob: 00355-682042211
E-mail > Biletaria - Operatori Turistik - Siguracione/Tickets - Tour Operator - Insurances: info@albarent.al

MAN Lion's Coach R07 51+1 Turist Class Euro4
MAN Lion's Coach R07 51+1 Turist Class Euro4
MAN Lion's Coach R07 51+1 Turist Class Euro4
MAN Lion's Coach R07 51+1 Turist Class Euro4
NEW VW CRAFTERBUS 20+1 AA CLASS
ZYRA TURISTIKE DHE SHËRBIMET E TJERA QË OFRON ALBARENT
NEW VW CRAFTERBUS 20+1 AA CLASS
NEW VW CRAFTERBUS 20+1 AA CLASS
VW CRAFTER BUS 20+1 Turist
VW CRAFTER BUS 20+1 Turist
VW CRAFTER BUS 20+1 Turist
VW CRAFTER BUS 20+1 Turist
VW CRAFTER BUS 20+1 Turist
MAN Lion's Coach R07 51+1 Turist Class Euro4
MAN DEXON S3 MAXI 39+1 Turist Class Euro4
MAN DEXON S3 MAXI 39+1 Turist Class Euro4
MAN DEXON S3 MAXI 39+1 Turist Class Euro4
MAN DEXON S3 MAXI 39+1 Turist Class Euro4