OFERTA SPECIALE NGA ALBARENT!

OFERTA FAMILJARE: Për udhëtimet jashtë shtetit me automjetet e Albarent, për familjet me 4 deri 7 veta, ALBARENT ofron ULJE prej 20% nga çmimet tona!

OFERTA MUAJI I MJALTIT: Për çiftet e reja në udhëtime Muaji Mjalti me automjetet e Albarent, brenda ose jashtë vendit, ALBARENT ofron ULJE prej 20% nga çmimet tona!

OFERTA BIZNES: Për udhëtimet e punës ose biznesit me automjetet e Albarent jashtë shtetit, me shofer nga Albarent, ALBARENT ofron Kartonin Jeshil falas!

OFERTA SPECIALE WEEKEND: Për udhëtimet në weekend me automjetet e Albarent, ALBARENT ofron dorëzim automjeti mëngjesin e së premtes (jo më herët se ora 09:00 a.m.) - pranim/kthimin e automjetit në mëngjesin e së hënës (jo më vonë se ora 09:00 a.m.) kundrejt pagesës vetëm për 2 ditë e gjysëm - pra duke i falur klientëve plot 12 orë!

OFERTA PRAKTICITETI: Albarent ofron larje/pastrim falas të automjeteve që kthehen nga klientët të papastra e të palara, për rastet e qirave mbi 1 javë dhe kur nuk vërehen kundravajtje të tjera!

Shënim: OFERTAT varen nga disponibiliteti.