PARTNERËT TANË KRYESORË

 Mbi 200,000 klienta ne mbi 50 shtete, 2,100 punonjes. E shtrire ne nivel rajonal dhe e suksesshme ne nivel boteror. Teknologjikisht ne nivelet me te larta, por me kembe ne toke aty ku duhet. FÖRCH eshte nje nga kompanite lider te shitjes se drejtperdrejte kur vjen fjala per paisje per servise automjetesh, vegla per montime dhe punime mekanike ne automjete ose paisje industriale. Me nje game shume te gjere produktesh, sherbim ekselent si edhe keshilla profesionistesh - cdo gje perputhet...

ALBARENT siguron automjetet e Flotes ne bashkepunimin ekskluziv me kompanine e sigurimeve ANSIG per mbulimin me siguracion KASKO me kushte preferrenciale per cmimet dhe praktiken (ANSIG do te mbuloje edhe tere demet qe vijne nga mjete te treta me TPL) duke bere qe te kursejme kohe, energji e te permiresojme kesisoj me tej sherbimin ne favor te klienteles sone.

Me moton: "LEVIZJA ESHTE SUKSESI YNE" Porsche Albania, bije e AUSTRIAN PORSCHE HOLDING STRAZBURG tashme 100% pjese e Volkswagen AG sjell ne Shqiperi eksperiencen e vyer te nje prej grupeve me te medha ne rang boteror te biznesit automobilistik. Ne qendren e shitjeve dhe servisit ne km. 3 te autostrades Tirane-Durres Porsche Albania ofron ekskluzivisht sherbimet e shitjes dhe servisit e pjeseve origjinale per markat: SKODA, SEAT, VW dhe AUDI. Gjithashtu Porsche Albania ka edhe perfaqesine e WELTAUTO per makinat e perdorura. Nje garanci ne fushen e shitjes, mirembajtjes dhe rishitjes se automjeteve. 

Albania Holidays si një ndër kompanitë më serioze në tregun shqiptar të menaxhimit të turizmit INCOMING (hyrës) ju fton të zbuloni trojet shqiptare por edhe vendet Ballkanike, si një zonë pak e njohur por që ofron natyrë të paprekur, tradita të larmishme, kulturë te veçantë dhe njerëz mikpritës. Albarent Tours mbulon gjithë nevojat e transportit turistik të Albania Holidays prej disa vitesh bashkëpunimi.

Vaj për automjete, i aprovuar nga fabrikat kryesore dhe më të njohura të prodhimit të automjeteve. Prodhim origjinal europian, përmbush standartet më të larta dhe i arsyeshëm si çmim/cilësi. ALBARENT e këshillon! Kontaktoni: 0694036201

ATD - ALBANIAN TECHNOLOGY DISTRIBUTION është një kompani e re shqiptare, e themeluar nga një grup i talentuar dhe plot pasion, që vitet e fundit po lufton të fusë në tregun shqiptar produkte bashkëkohore të menaxhimit të aseteve të lëvizshme, të monitorimit me GPS të cilësive të larta dhe sisteme avangardë për sigurinë, ndjekjen on-board, paisje wi-fi dhe produkte nga më specialet për informatikën e teknologjinë. ALBARENT e këshillon! Kontaktoni: 0696007700

YETI BALKAN CLUB - Per te apasionuarit me automjetet dhe boten e rrotave e sidomos me daljet off-road dhe natyren. Per tifoza, posedues dhe perdorues te Skoda YETI, te interesuar per tunning, kustomizime, permiresime ne software e ne pjese mekanike e estetike por gjithashtu per aventuriere te udhetimeve te jashtezakonshme, track trials, fotografi, eksplorime te bukurive te natyres apo te zbulimit te vendeve, njerezve e destinacioneve te reja ne Ballkan e me gjere... ALBARENT eshte e nderuar te ndaje ide dhe projekte me YETI BALKAN CLUB! 

ALBARENT operon kryesisht me automjete:

 cars for saleauto for salevehicle for salecars for sale