ZYRAT DHE AGJENCITË KU OFROJMË SHËRBIMET TONA

ZYRAT QENDRORE - ZYRA TIRANA 1 - E HAPUR ÇDO DITË (EDHE TË DJELAVE) 08:00 - 20:00 KRYEN KËTO SHËRBIME:

RENT A CAR - MAKINA ME QIRA / VIP-LOUNGE (QIRA ME SHOFER) / QIRA AFATGJATË OPERACIONALE / MENAXHIM FLOTASH OPERATIVE / LOGJISTIKË FLOTE OPERATIVE / OPERATOR TURISTIK / ASISTENCË RRUGORE / TRANSPORT PASAGJERËSH & TOURS ME MINIBUS & AUTOBUS

Adresa: Rr. "ISMAIL QEMALI", Nr. 34, HYRJA 1, TIRANA
Cel: ++355-(0)-686046901 / 0682049911 / 0682042211 / 0686046902

Tel: ++355-4-2240703

Tel & Fax: ++355-4-2267660
Kujdesi për klientin/kuotime/info: info@albarent.al
Rezervime/konfirmime:
info@albarent.al
reservations@albarent.al
-----------------------------------------

AGJENCIA ALBARENT - ALBARENT TOURS (pranë ALBARENT) - E HAPUR ÇDO DITË (EDHE TË DJELAVE) 08:00 - 20:00, KRYEN KËTO SHËRBIME:

BILETARI: BILETA AVIONI & TRAGETI / 
ALBARENT TOURS / TOUR OPERATOR / TURIZMI / HOTELE / GRUPE TURISTIKE / GUIDA TURISTIKE / SHËRBIME VIP LOUNGE / SIGURACIONE - PERSONALE & AUTOMJETE / TRANSPORT TURISTIK ME MINIBUS & AUTOBUS / SHËRBIM TAKSI 24 ORËSH / TURIZMI KULTUROR

Adresa: Rr. "ISMAIL QEMALI", Nr. 34, HYRJA 1, TIRANA
Cel: ++355-(0)-682042211

Tel: ++355-4-2240703

Tel & Fax: ++355-4-2267660
agencyalbarent@albarent.al
info@albarent.al
aurora.gurra@albarent.al
--------------------------------------------------

ZYRA E ALBARENT NË SHKODËR NR. 1 - E HAPUR ÇDO DITË (EDHE TË DJELAVE) 04:00 - 20:00, KRYEN KËTO SHËRBIME:

BILETA PËR LINJAT E PËRDITSHME TË AUTOBUZAVE ME GREQINË (AUTOBUZAT NISEN PARA AGJENCISË!)

RENT A CAR ALBARENT- MAKINA ME QIRA DHE QIRA ME SHOFER - VIP LOUNGE / TRANSPORT TURISTIK ME MINIBUS & AUTOBUS

Lagja “VASIL SHANTO” Rruga “MARIN BARLETI” Pranë Kinema MILLENIUM (ish-Republika)

TEL & FAX: ++355-222-54077

MOB: ++355-(0)-682298878
info@albarent.al
--------------------------------------------------

ZYRA E ALBARENT NË SHKODËR NR. 2 - E HAPUR ÇDO DITË (PËRVEÇ TË DJELAVE) 08:00 - 18:00, KRYEN KËTO SHËRBIME:

RENT A CAR ALBARENT- MAKINA ME QIRA DHE QIRA ME SHOFER - VIP LOUNGE / TRANSPORT TURISTIK ME MINIBUS & AUTOBUS

KOSTANDIN GROUP, Rruga Nacionale Shkodër-Tiranë, km 5, (Përfaqësia & Servisi i Automjeteve SKODA për Shkodrën)

TEL & FAX: ++355 (0) 44 50 21 32

MOB: ++355-(0)-682131765
info@albarent.al
--------------------------------------------------

ZYRA E ALBARENT NË ELBASAN - E HAPUR ÇDO DITË (EDHE TË DJELAVE) 04:00 - 20:00, KRYEN KËTO SHËRBIME:

BILETA PËR LINJAT E PËRDITSHME TË AUTOBUZAVE ME GREQINË (AUTOBUZAT NISEN PARA AGJENCISË!)

RENT A CAR ALBARENT- MAKINA ME QIRA DHE QIRA ME SHOFER - VIP LOUNGE / TRANSPORT TURISTIK ME MINIBUS & AUTOBUS

Terminali 1: Kryqëzimi i Cërrikut - 100 m pranë Stacionit të Trenit.

Terminali 2: Stacioni tek Namazgjaja. ELBASAN

TEL & FAX: ++355-(0)-5424 6033

MOB: ++355-(0)-684098199 / 0692528084
info@albarent.al
--------------------------------------------------

ZYRA E ALBARENT NË KORÇË - E HAPUR ÇDO DITË (EDHE TË DJELAVE) 06:30 - 21:00, KRYEN KËTO SHËRBIME:

BILETA PËR LINJAT E PËRDITSHME TË AUTOBUZAVE ME GREQINË (AUTOBUZAT NISEN PARA AGJENCISË!)

RENT A CAR ALBARENT- MAKINA ME QIRA DHE QIRA ME SHOFER - VIP LOUNGE / TRANSPORT TURISTIK ME MINIBUS & AUTOBUS

Blloku 8 Nëntori - mbrapa Hotel Turizmit - KORÇË

TEL & FAX: ++355-(0)-82242925

MOB: ++355-(0)-694048299
info@albarent.al
--------------------------------------------------
Website zyrtar: www.albarent.al